Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

Patronal catalana Cecot - Club Cecot d'Innovació i Tecnologia
Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es crea per ser l’espai de referència de les empreses on poden participar del debat i l’intercanviï d’experiències i bones pràctiques que les ajuda a impulsar les claus de la innovació com element indispensable per augmentar la competitivitat.

L’activitat del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es desenvolupa en dos àmbits diferents:

a) La difusió de la cultura de la innovació.

b) El desplegament d’activitats orientades a la formació, l’assessorament, i la promoció de la innovació tecnològica.

En aquest sentit acompanya les empreses en el seu procés cap a la innovació i les ajuda a definir i planificar els seus objectius, a avaluar els punts febles i forts i a cercar els elements diferenciadors que les situï en una posició d’avantatge en el mercat.

Bloc del Club: http://www.clubinnovatech.cat/
Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Establint ponts de coneixement entre la Universitat i l'Empresa

  Data
  14/03/2018
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  El coneixement com a element diferenciador de la competitivitat el trobem tant a les empreses com als grups de recerca de la Universitat. Per aquest motiu, des del Club Cecot d´Innovació i Tecnologia, estem organitzant una jornada per tal de posar en contacte les empreses del Club i els grups de recerca de l´Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

  Ens ha semblat oportú propiciar un espai en comú entre la Universitat i les empreses que permeti compartir experiències i coneixement.

  Si voleu participar-hi i per tal d´organitzar millor la jornada, cal que empleneu el formulari de participació a fi de saber en quins àmbits de coneixement voleu aprofundir. Un cop emplenat cal que ens el feu arribar a nuria.marti@cecot.org abans del dia 31 de gener.

  Aprofitem per resumir-vos breument el programa de la jornada:

  9:00-9:30 Mecanismes de finançament de la recerca i la innovació.
  10:30-12:00 Trobades individualitzades entre empreses i grups.
  9:30-10:30 Micro presentacions de les tecnologies dels grups de recerca ESEIAAT.

  Esperem comptar amb la vostra assistència.

 • Autoconsum d'energia solar

  Data
  22/02/2018
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, Sant Pau 6 de Terrassa

  Aquesta jornada presentarà d'una forma clara la possibilitat d'iniciar l´autoconsum energètic en PIMES, micropimes, fent especial èmfasi en l´àmbit del comerç.

  També presentarem la possibilitat d'integrar-ho en un contracte vinculat a la compra energètica, gestionat per una comercialitzadora i garantir-ne un preu i subministrament d'energia elèctrica a un preu competitiu i d'origen renovable.

  La UE ha optat per aquesta modalitat, com l'inici d'una transició energètica per garantir la seva competitivitat econòmica i el compliment dels objectius ambientals. Així mateix, en molts casos, s'estan oferint contractes PPAs (Power Purcharse Agreements), que es poden adaptar a aquesta tipologia d'instal·lacions.

  Aquesta sessió ens l´oferirà en José Enrique Vázquez, gerent de l´empresa BioQuat i en Gorka Martí, director d´enginyeria i renovables de l´empresa factorenergia.

 • Nova llei de patents

  Data
  10/10/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Properament més informació