FC Barcelona Hospitality FC Barcelona Hospitality

Condicions preferents perquè gaudiu de l'espectacle de manera exclusiva: FC Barcelona Hospitality | On tenen lloc els negocis.

El programa Hospitality del FC Barcelona és una experiència que va més enllà del mateix espectacle. És gaudir d'un lloc amb les millors vistes de tot l'Estadi amb un servei exclusiu i una atenció personalitzada.

 

És una experiència que comença amb futbol, però que pot arribar a significar alguna cosa encara més important.

 

Què t'ofereix l'acord entre la Cecot i el FC Barcelona?

 

FUTBOL

- 10% de descompte en les Llotges VIP per temporada: Dues zones de llotges VIP per viure el partit amb totes les comoditats i serveis que et puguis imaginar.

- 10% de descompte en les localitats VIP per temporada: Quatre tipus de localitats VIP per viure l’espectacle des dels seients.

- 10% de descompte en entrades VIP per tots els partits de Futbol de la temporada (excepte Real Madrid i possibles 1/2 de Champions League).

Consulta el calendari de partits, les zones i els preus

 

BASQUET

- 10% de descompte en seients VIP: Gaudeix de les localitats VIP Pista, ubicades en un lloc excepcional al costat de la pista. Amb accés a la Llotja Presidencial i a la zona mixta, i servei de càtering exclusiu.

- 5% de descompte en entrades VIP bàsquet de la temporada. (Excepte Real Madrid tant en lliga com en Eurolliga, així com possible fase de classificació per  Final four en Eurolliga).

Consulta el calendari de partits, les zones i els preus

 

Altres avantatges

 

MUSEU I TOUR

- 10% de descompte en entrades pel museu i tour. Sense mínim de compra. Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou durant un Tour pels racons més emblemàtics de l'Estadi, Museu, Espai Messi i Zona multimèdia.

Consulta el calendari i els preus

 

Si vols gaudir d'aquests descomptes i promocions, demana'ns el teu codi com a empresa associada, a través del correu elèctronic acordsidescomptes@cecot.org o trucant al telèfon d'atenció 93 736 60 00.

 

Documents relacionats